SIJBEN MEUBELSTOFFEERDERIJ

Meubelstoffering, reparatie en restauratie
in Moorveld

Adres

Looskade 20
6041 LE
Roermond

Openingstijden

Ma t/m Vrij
09.00 tot 20.00 uur
Zat: 10.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

(0346) 822796

Meubels laten stofferen en repareren/restaureren

In Moorveld

In ons atelier restaureren, repareren, politoeren, lakken en logen wij alle soorten kabinetten, kasten, tafels, stoelen en bureaus. Woont u in Moorveld en wilt u uw meubels opnieuw laten stofferen of restaureren? Dan komen wij graag bij u langs om met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Antieke meubelen hebben vaak al een hele geschiedenis achter zich liggen en roepen dierbare herinneringen en emoties op. Waardoor eigenaren vaak beslissen om hun dressoir,  kast, tafel of stoelen te laten restaureren in plaats van een nieuw meubelstuk aan te schaffen. Meubelen die ter restauratie bij ons binnenkomen worden samen met de eigenaar bekeken. En met u, in overleg wordt er besloten wat de juiste aanpak is om het meubelstuk te restaureren/repareren. In de loop der tijd zijn er namelijk meestal karakteristieke gebruikssporen op het meubel aanwezig die u juist wilt laten zitten. Die oneffenheden horen bij het meubel, vormen het karakter ervan. Dus restaureren met respect, dat is ons credo.

Lederen meubels zijn ook geschikt
voor reparatie/restauratie

Woont u in Moorveld en wilt uw lederen meubelen repareren of weer op kleur laten brengen?. Wij komen graag bij u langs in Moorveld voor een vrijblijvende offerte. Wij halen en brengen uw meubels kosteloos op in Moorveld.

 

Wist u dat?

U bij ons terecht kunt voor restauratie en conservering van uw antieke meubelen en Stijlkamer interieurs. Wij restaureren dagelijks meubels voor particulieren en professionals zoals antiquairs, musea,
Het Rijksvastgoedbedrijf, stichtingen,
kerkelijke instellingen en verzekeringsmaatschappijen.

 

Wilt u een advies op maat?

Neem dan contact met ons op

Voor een vrijblijvend advies of offerte kunt u contact met ons opnemen per telefoon, email of het contact formulier op de website.

Bel met ons

(0346) 822796

Ons adres

Looskade 20
6041 LE
Roermond

info@sijbenmeubelstoffering.nl

Contact opnemen

Titel

4 + 1 =