SIJBEN MEUBELSTOFFEERDERIJ

Herstofferen

Adres

Looskade 20
6041 LE
Roermond

Openingstijden

Ma t/m Vrij
09.00 tot 20.00 uur
Zat: 10.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

(0346) 822796

UW MEUBELS LATEN HERSTOFFEREN

NA EEN HERSTOFFERING 
IS UW MEUBEL WEER ALS NIEUW 

Wij streven ernaar om uw klassieke meubelen zoveel mogelijk naar originaliteit te herstofferen. Hiervoor gebruiken wij traditionele materialen zoals springveren, jutten singles, paardenhaar en crin. Door gebruik te maken van dit soort materialen heeft u de zekerheid dat de originele uitstraling van uw meubels behouden blijft. Ook moderne meubels zijn goed geschikt om te herstofferen. Herstoffeer uw meubel en voorzie het van een nieuwe stof en kleur zodat u er weer jaren mee vooruit kunt. Waarom nieuwe meubels kopen als uw huidige meubels gewoon kunt blijven gebruiken?

STOELEN & SOFAS HERSTOFFEREN

U kunt bij ons terecht voor het herstofferen van zowel moderne als klassieke en antieke meubelen. Naast het opnieuw bekleden van de ‘buitenkant’ van uw meubel, kunnen er ook aanpassingen gedaan worden aan de ‘binnenkant’. Hierbij kunt u denken aan aan het opnieuw opvullen van uw stoel met vulmateriaal zoals koudschuim, meubelpolyether, dons of kapok.

Wilt u een advies op maat?

Neem dan contact met ons op

Voor een vrijblijvend advies of offerte kunt u contact met ons opnemen per telefoon, email of het contact formulier op de website.

Bel met ons

(0346) 822796

Ons adres

Looskade 20
6041 LE
Roermond

info@sijbenmeubelstoffering.nl

Contact opnemen

Titel

13 + 11 =