SIJBEN MEUBELSTOFFEERDERIJ

Gordijnen &
Vitrage

Adres

Looskade 20
6041 LE
Roermond

Openingstijden

Ma t/m Vrij
09.00 tot 20.00 uur
Zat: 10.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

(0346) 822796

gordijneN, VITRAGE EN raamdecoratie

GEMAAKT IN EIGEN ATELIER 

Het is niet eenvoudig om de juiste keuze te maken om passende gordijnen en/of vitrages te kiezen voor uw interieur? Laat u vrijblijvend adviseren, wij komen graag bij u langs thuis of op de zaak voor een advies op maat. 

Door onze uitgebreide collectie in stoffen en materialen heeft u een ruime keuze, zo vindt u vast en zeker de stof die past bij uw interieur. De stoffen in os assortiment zijn verkrijgbaar in vele luxe dessins en kleuren. Het stoffen aanbod biedt stoffen die passen bij een modern of klassiek interieur.  Alle gordijnen worden in ons atelier in Roermond voor u op maat gemaakt. Wij komen bij u langs om de gordijnen voor u opmeten en zodra ze gereed zijn, ze voor u op te hangen. Omdat alle gordijnen in ons eigen atelier gemaakt worden, zijn de prijzen zeer concurrerend en kunnen wij uw specifieke wensen uitvoeren als het bijvoorbeeld gaat om de diverse manieren van plooien (zoals vlinderplooi, een enkele plooi).

GORDIJNEN VOOR ALLE STIJLEN

Of u nu een klassiek of modern interieur heeft, er is altijd een passende oplossing voor uw gordijnen en vitrages.
Thuis, vanuit uw eigen stoel kunt u kiezen uit een ruim aanbod van gordijnstoffen en materialen. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.

Wilt u een advies op maat?

Neem dan contact met ons op

Voor een vrijblijvend advies of offerte kunt u contact met ons opnemen per telefoon, email of het contact formulier op de website.

Bel met ons

(0346) 822796

Ons adres

Looskade 20
6041 LE
Roermond

info@sijbenmeubelstoffering.nl

Contact opnemen

Titel

14 + 2 =